Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Etusivu

Joulukeräys 2016


ELYn toiminta-ajatus on selkeä: Me uskomme Jeesukseen ja tunnustamme Kristuksen Herraksemme. Luotamme ja turvaamme Raamatun lupauksiin, Raamattu on Jumalan puhetta meille tänäänkin.  Tämä on tänään ajankohtainen asia maassamme. Oma kirkkomme on monenlaisten virtausten ja tuulien keskellä. Millainen tulevaisuus kirkollamme on?

Me tiedämme, että kirkon tulevaisuus ei ole ihmisen käsissä. Se on kirkon herran, Jeesuksen Kristuksen varassa. Ilman Kristusta ei ole kirkkoa, eikä ilman Kristukseen uskovia.

Siksi ELY haluaa tunnustautua Kristukseen, ja kaikessa toiminnassa pitää esillä evankeliumin, sanoman rististä, syntien sovituksesta, kaikille avatusta taivastiestä.

Löydämmekö yhdessä keinot välittää hyvä sanoma rakastavasta Taivaan Isästä myös lasten maailmaan?

ELYn työssä jokaisella on oma paikkansa. Osallistua voi monin tavoin: Järjestämällä, rukoilemalla, kutsumalla ja myös tukemalla taloudellisesti.

Joulun keräyksellä tuet ELYn työtä. Yli 50 € lahjoituksen antajia haluamme muistaa pienellä kiitoslahjalla.

Näin voit osallistua keräykseen: tili IBAN FI06 5114 0220 0380 63, viestiksi joulukeräys sekä oma seurakuntasi ja yli 50 € lahjoituksissa osoitetiedot (Elyn jäseniltä riittää nimi ja seurakunta-tieto).

Joulukeräys 2016

Takaisin