Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Etusivu

Hyvässä seurassa -illat


Vierailin alkuvuodesta Kauhajoen evankelisella opistolla ja sain tutustua opiston elämään ja monipuoliseen opetustarjontaan. Tapasin opiskelijoita, opettajia, henkilökuntaa, ja minulle syntyi vahva tuntu siitä, että siellä ihmiset välittivät toisistaan. Hyvässä seurassa viihtyi vieraampikin kulkija.  Samalla vierailullani mietimme mahdollisia yhteistyökuvioita Evankelisen lähetysyhdistys – ELY ry:n kanssa, kertoo Satu Kivisaari.  

Yhteistyössä pidettävät Hyvässä seurassa -illat pyritään rakentamaan niin, että siellä vierailijakin viihtyy, oli sitten minkä ikäinen tahansa. Kahvikupposen äärellä vaihdetaan kuulumiset ja tutustutaan myös uusiin ihmisiin. Jokaisella illalla on oma, Raamatun sanasta nouseva teemansa, jonka sisältöön paneudutaan yhdessä. Vastuu illan toteutuksesta on ELYn työntekijöillä ja vastuunkantajilla.  Musiikki ja laulut kuuluvat illan sisältöön, jonne voi tuoda mukaan omaa osaamistaan.

Hyvässä seurassa olivat myös opetuslapset kulkiessaan Jeesuksen matkassa. Jeesus kutsui tavallisia ihmisiä arjen keskeltä levähtämään ja ammentamaan voimaa elämän lähteestä: ”Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat, minä annan teille levon.” (Matt.11: 28) Mekin pääsemme ja kelpaamme hyvään seuraan!  

Hyvässä seurassa -illat kutsuvat meitä Jumalan Sanan äärelle, missä saamme levähtää Jeesuksen ja toinen toistemme seurassa ammentaen voimaa arkeemme. Jumalan Sanassa ja rukouksessa kohtaamme Kristuksen, joka on avannut meille tien Jumalan lapseuteen ja aina taivaan kotiin asti. On turvallista kulkea elämän matkaa eteenpäin Kristuksen opetuslapsina luottaen Jumalan rakkauteen ja huolenpitoon.

Hyvässä seurassa -iltoja tulossa keväällä 2018:

- Kauhajoen Ev. Opistolla 22.2., 26.4.

- Karstulan Ev. Opistolla 18.1., 15.2., su 18.3. opiston Toveripäivillä, 12.4.

- Kortesjärvellä 7.2., 21.3.

- Riihimäellä 1.3.


Katso tarkemmat tiedot sisällöistä nettikalenteristamme.

Hyvässä seurassa