Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Etusivu
Elyn perinteinen

Joulukeräys


Osallistu Elyn joulukeräykseen.

Evankelinen lähetysyhdistys tekee työtä evankeliumin sanoman levittämiseksi kaikkialle maailmaan. Erityisesti sydämellämme ovat lapset ja lapsiperheet, niin kotimaassa kuin Virossa, Venäjällä tai Afrikassa. Kotimaassa yhdistyksemme perhetyö on Aarrearkku-työtä. Jumalan sana on tällainen aarrearkku, josta haluamme olla ammentamassa ja jakamassa. Olemme saaneet lahjaksi uskon Jeesukseen ja hän on kutsunut meidät työhönsä mukaan. Tule sinäkin! Niin toimintaan kuin toiminnan tukemiseen. Aarrearkku-leirit ja Isovanhempi-lapsenlapsi -tapahtumat ovat keskeinen osa tätä työtä. Haluamme olla tukemassa niin vanhempien kuin isovanhempien roolia kasvattajana ja kristittynä elämisessä. 10v-juhlavuonna myyntiin tulevat Aarrearkkupussit ovat oiva apu meille kasvattajille, hyvän sanoman välittämiseksi.

Tämän vuoden joulukeräyksen kohde on Aarrearkkutyö kotimaassa. Tule mukaan, anna lahjasi, jotta työ voisi vahvistua ja laajentua ja tavoittaisimme yhä enemmän lapsia ja perheitä hyvän sanoman äärelle.

Joulun keräyksellä tuet Elyn työtä. 50 € tai yli lahjoituksen antajia haluamme muistaa pienellä kiitoslahjalla.

Voit osallistua keräykseen seuraavasti: tili IBAN FI06 5114 0220 0380 63, viestiksi joulukeräys sekä oma seurakuntasi ja 50 € tai yli lahjoituksesta osoitetiedot (Elyn jäseniltä riittää nimi ja seurakunta-tieto).

Katso Elyn rahankeräyslupatiedot tästä.


Jumalan kämmenellä

Takaisin