Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Etusivu
Minä uskon?

Evankelinen lähetysyhdistys täyttää tänä vuonna 10 vuotta. Juhlavuotemme on täynnä hienoja tapahtumia, retkiä, leirejä eri puolilla Suomea. Yksi juhlavuoden helmi on “Minä uskon?” - Raamattuluentosarja. ELYn raamattutyöryhmän jäsenet: Pekka Kiviranta, Kari Lähdesmäki, Raimo Mäki, Ulla Latomäki ja Aulis Harju ovat koostaneet viime syksyn aikana materiaalia neljään Raamattuluentoon, joita toteutetaan nyt eri puolilla Etelä-Pohjanmaata yhteistyössä seurakuntien kanssa. Luennoitsijoina toimivat raamattutyöryhmän jäsenten lisäksi seurakuntien pappeja. Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikenikäiset Sanan etsijät, tutkijat ja kuulijat.

Jumalan Sana välittää meille Hänen armonsa runsautta. Sana avaa meille rauhan, sovituksen ja ilon lähteet. Kirkkomme uskontunnustus kiteyttää asioiden keskeisen sisällön. Uskontunnustuksemme pohjalle rakennettu Raamattuluentosarja avaa meille uskomme keskeisimmät asiat, joita käsitellään neljässä luentoillassa. Kaiken tämän päämääränä on korostaa Sanan tutkistelua. Harras toiveemme onkin, että Pyhä Sana saisi elävöittää ja ruokkia meitä Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen pelastavalla sanomalla ja samalla Raamatun luentosarja voisi avata laajemminkin uskomme kokonaiskenttää. Toiveet juhlavuottamme ajatellen ovat rukoilevat Sanan kuulijat ja tilaisuuksista Vapahtajastamme iloitsevat lähtijät. Voit ottaa tilaisuuksiin oman Raamatun mukaan.

Kahvitarjoilu ennen tilaisuuden alkua.

Evankelinen lähetysyhdistys - ELY ry:n tarkoituksena on Jumalan armoon ja apuun luottaen toimia niin, että mahdollisimman moni voisi vahvistua uskossa kolmiyhteiseen Jumalaan ja löytää oman paikkansa evankeliumin levittämisessä lähelle ja kauas. Omassa toiminnassaan yhdistys haluaa pitäytyä Pyhän Raamatun ilmoitukseen ja evankelisluterilaisen kirkon tunnustukseen. Yhdistykselle ovat tärkeitä kirkkomme evankelisen herätysliikkeen perinne ja uskon korostukset.

Tulostettavat luentomateriaalit:
A4-moniste
A5-vihko

MINÄ USKON? – Raamattuluentosarja


Su 25.2. klo 18.00 Minä uskon? - Raamattuluentosarjan 4. osa, Minä lähetän teidät, Heikki Väkiparta, Satu Kivisaari, Irma ja Mikko Palomäki. Alahärmän srk-talo.