Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Etusivu ELY ry Hartauskirjoitus JEESUS - MAAILMAN VALO
JEESUS - MAAILMAN VALO
Kirjoittanut Kosti Kallio   
Helmikuun auringon kirkkaus yllätti minut Valon päivänä 3.2. Valonsäteiden tulviessa lumen peittämään valkoiseen maahan, tuntui siltä, että pitkä ja pimeä talvi on voitettu ja kevään tulo on alkanut.

Valon päivä liittyy kynttilänpäivään. Silloin Maria meni puhdistautumaan Jerusalemin temppeliin ja toi samalla yhdessä Joosefin kanssa Jeesus-lapsen siunattavaksi. Jumala oli valinnut vanhan Simeonin siunaajan tehtävään. Simeon näki Jeesuksessa sen valon, mikä tuli kirkkaudeksi koko maailmalle. Hän kiitti Jumalaa ja sanoi: Minun silmäni ovat nähneet sinun pelastuksesi, jonka olet kaikille kansoille valmistanut: valon, joka koittaa pakanakansoille, kirkkauden, joka koittaa kansallesi Israelille.

Jeesuksessa meillä on valo, jota koko maailma tänä päivänä kipeästi tarvitsee. Jeesuksen veressä meillä on lunastus ja hänen ristintyössään syntiemme sovitus. Kasteen kautta olemme saaneet tämän valon osaksemme. Ehtoollisessa saamme nauttia hänen ruumiinsa ja verensä uskomme vahvistukseksi ja sielumme pelastukseksi. Siksi saamme nyt uskossa vaeltaa Hänen valossaan ja kulkea kohti Taivaan kirkkautta.

Vielä olemme kuitenkin matkalla. Päivittäin saamme tehdä voitavamme: lukea ja tutkia Jumalan Sanaa, rukoilla, kokoontua yhteiseen seurakunnan kokoukseen, uhrata varoja sekä auttaa kaikkia avun tarpeessa olevia läheisiämme. tämä kaikki siksi, että Kristuksen valo voisi levitä lähelle ja kauas ja valaista sekä meitä että tätä pimeää maailmaa.

Toivotan sinulle Jeesuksen valaisemaa valoisaa ja pirteää kevättä!

Kosti Kallio
Viimeksi päivitetty 25.02.2014 09:35