Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Etusivu ELY ry Uutiset Muutoksia pankkitileissämme
Muutoksia pankkitileissämme
Kirjoittanut Antero Rasilainen   

MUUTOKSIA YHDISTYKSEMME PANKKITILEISSÄ

 

Hyvä vastaanottaja, yhdistyksemme jäsen / hyvä työmme tukija,

 

tervehdys Evankelisen lähetysyhdistys – ELY ry:n toimistolta. Syyskausi on monissa seurakunnissa jo käynnistynyt tai käynnistymässä. Sitä toivon, ettet jäisi yksin ja ettei ketään jätettäisi yksin. Pidetään toisistamme huolta, muistetaan toisiamme, rukoillaan toistemme puolesta. On tärkeää saada laulaa yhdessä Siionin Kanteleen lauluja ja kuulla Jumalan Sanan opetusta. Näin syntyy myös rakkaus ja into lähetystyöhön! Olet arvokas ja tärkeä, kiitos kun olet mukana tukemassa ja muistamassa yhdistyksemme työtä ja meitä työntekijöitä.

 

Tässä kirjeessä on kaksi tärkeää asiaa.

 

Ensimmäinen on evankelinen usko ja evankeliumi. Kaikki on armoa, armosta ja lahjaa. Älä siis epäile Jumalan hyvyyttä lastaan kohtaan. Äläkä tyydy ajattelemaan, että sinulla on oikeus olla Jumalan lapsi, sillä oikeus olla jotain ei anna pelastusvarmuutta epäilyksien ja ahdistusten keskellä.  Kuule Raamatun sanan vakuutus: ”Armosta te olette pelastetut!” Usko ja luota siis rohkeasti Sanan ja sakramenttien vakuutukseen: Sinä olet Jumalan lapsi. Ja Jumala ei kadu, että on sinutkin ottanut lapsekseen, omakseen, taivaan perilliseksi. Siksi sanon: Elä, kiitä ja iloitse.

Toinen tärkeä asia liittyy yhdistyksemme pankkitileihin. Meillä on ollut käytössä 4 eri tiliä, mutta hallituksemme on nyt päättänyt, että lopetamme kaksi tiliä ja siirrymme käyttämään kaikissa kolehti- ja tukirengasasioissa yhdistyksemme päätiliä, joka on FI28 5114 0220 0343 69.

Lisäksi yhdistyksellämme säilyy keräysluvan edellyttämä keräys- ja lahjoitustili FI06 5114 0220 0380 63, joka on tarkoitettu esimerkiksi syntymäpäiväkeräysten ja joulukeräyksen järjestämiseksi. Muutos on astunut voimaan 1.9.2012.

Mikäli sinulla on tehty pankin kanssa automaattinen maksupalvelusopimus, pyydän sinua tarkastamaan, onko tilinumero tuo edellä mainittu yhdistyksemme päätili. Mikäli tilinumero on jokin muu, pyydän, että teet pankkiin ilmoituksen tilinumeron muutoksesta. Kaikki kolehdit, lahjoitukset ja tilitykset hoidetaan jatkossa yhdistyksemme päätilille FI28 5114 0220 0343 69

Kirjanpitomme säilyy ennallaan ja esimerkiksi työntekijöiden tukirenkaalle osoitettu tuki kirjataan omalle kustannuspaikalle, samoin kuin Laula Kanssani tai Aarrearkkutyölle osoitettu tuki. Näin myös lähetystyön eri kohteisiin tarkoitetut kolehdit kirjataan kaikki omille kustannuspaikoille. Siksi on tärkeää, että muistat merkitä viesti sarakkeeseen lahjoituksen kohteen ja kotiseurakuntasi. Näin kirjanpitomme pystyy erittelemään tulot sekä seurakunnittain että eri kustannuspaikoittain.

Olemme tehneet pankin kanssa sopimuksen, että lakkautetuille tileille maksetut varat käännetään pankin toimesta yhdistyksemme päätilille tämän vuoden loppuun asti. Toivomme kuitenkin, että voisit hoitaa tilinumeron muutoksen verkkopankissa tai käymällä omassa pankkikonttorissasi jo syys-lokakuun aikana.Meistä riippumattomista syistä muiden kuin Osuuspankin asiakkaiden maksut mm. entiselle kannatusrengastilille (-545 -loppuinen tilinumero) palautuvat joissain tapauksissa takaisin maksajan tilille. Pahoittelemme tätä, jokainen lahjoitus kiittäen otetaan vastaan Elyn työn tukemiseksi.

 

Toivotan Sinulle ja rakkaillesi oikein armorikasta syyskautta ja lepoa Vapahtajamme ristintyön tähden. ”Hän, joka teitä kutsuu, on uskollinen ja pitää lupauksensa.  Veljet, rukoilkaa meidän puolestamme.” 1. Tess.5:24

 

Antero Rasilainen

Antero Rasilainen, pääsihteeri

p. 045 134 4634

Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

www.evankeliset.net

www.aarrearkku.fi

Viimeksi päivitetty 17.10.2012 13:45