Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Etusivu ELY ry Uutiset Kesäjuhlissa ohjelmaa koko perheelle
Kesäjuhlissa ohjelmaa koko perheelle
Evankelinen lähetysyhdistys – ELY ry ja Kouvolan seurakunta järjestävät evankeliset kesäjuhlat Kouvolassa 15.–16.6. Juhlapaikkoina ovat kirkko ja seurakuntakeskus.

Edelleen ”Kouvolan pojaksi” tunnustautuva Espoossa asuva Elyn pääsihteeri iloitsee juhlapaikasta, onhan Kouvolan keskuskirkko hänen nuoruutensa kotikirkko ja Kouvolan seurakunta oli hänen ensimmäinen työpaikkakin. ”On ilo toivottaa juhlavieraat tervetulleiksi tuttuun kirkkoon ja ympäristöön.” ”Keskuskirkon penkit houkuttavat vuosienkin takaa palaamaan rakkaaseen kotikirkkoon. Ohjelman suorittajiksi on löytynyt sekä paikallisia puhujia että vieraita ulkomailta,” kertoo ELYn pääsihteeri Antero Rasilainen.

Inkerin kirkon piispa Aarre Kuukauppi osallistuu juhlille lauantaina ja Mikkelin hiippakunnan piispa Seppo Häkkinen saarnaa keskuskirkossa juhlajumalanpalveluksessa. Juhlat ovat kaksipäiväiset ja tavoitteena on rakentaa molemmista päivistä kokonaisuus, joissa vuorottelevat Raamatun opetukset, Siionin kanteleen laulut ja välitön yhdessäolo. Tärkeää on, että molempina juhlapäivinä on mahdollisuus osallistua messuun eli Herran ehtoollisen viettoon.

Evankelinen lähetysyhdistys on valtakunnallinen, evankelisen herätysliikkeen uskonperintöä korostava maltillinen järjestö. Tilaisuuksissa lauletaan evankelisen herätysliikkeen laulukirjan, Siionin kanteleen lauluja. Kouvolan seurakunnasta käytännön järjestelyistä vastaa lähetyssihteeri Mirja Kekäle yhdessä Marjatta Kurjen ja monien vapaaehtoisten kanssa. Juhlilla tarvitaan talkoolaisia moniin tehtäviin ja ilmoittautua voi Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai puhelimella p. 0407440277.


 

 

Viimeksi päivitetty 04.03.2013 18:00