Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Etusivu ELY ry Uutiset ELYn pääsihteerille Inkerin kirkon pappisvihkimys
ELYn pääsihteerille Inkerin kirkon pappisvihkimys

Inkerin kirkon kirkkohallitus on kokouksessaan 15.3.2013 päättänyt, että ELYn pääsihteeri Antero Rasilainen vihitään Inkerin kirkon papiksi ja hänet määrätään Vienan Kemin seurakuntaan.

Yhdistyksen hallitus on hyväksynyt pääsihteerin vihkimisen Inkerin kirkon papiksi, pääsihteeri Rasilainen jatkaa Suomessa ELYn pääsihteerinä ja toimii Venäjällä ja Vienan Kemin seurakunnassa ELYn hallituksen päätösten mukaisesti, 4 - 6 vierailua vuodessa.

Pääsihteeri Rasilainen on vieraillut Inkerissä ja Karjalassa yli 30 vuoden aikana useita kertoja vuosittain ja viime vuosina hän on toiminut Kemin seurakunnan diakonina.


Piispa Kuukauppi vihkii pääsihteeri Rasilaisen papiksi Pietarin lähistöllä Kelton kirkossa helluntaina 19.5. toimitettavassa jumalanpalveluksessa. Avustajina toimivat Elyn hallituksen varapj. pastori Pekka Kiviranta, Antero Rasilaisen isä Yrjö Rasilainen sekä Vienan Kemin seurakunnan kirkkoherra Olavi Raassina.


Vihkimistilaisuuteen järjestetään kaksi ryhmämatkaa: Kiteeltä 18.-22.5. matkanjohtajina Heikki Pirinen ja Antero Rasilainen, ja Espoosta 18.-19.5., matkanjohtajana Pekka Kiviranta.
Matkoille voi ilmoittautua Elyn toimistolle, p. 040-4159416 tai Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Lisätietoa matkoista löytyy osoitteesta  www.evankeliset.net/ely-matkat

Viimeksi päivitetty 07.11.2013 18:26