Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Etusivu ELY ry Uutiset Tampereella juhlittiin yhdistyksen 5-vuotisjuhlia
Tampereella juhlittiin yhdistyksen 5-vuotisjuhlia

Evankelinen lähetysyhdistys kokosi jäsenistöä seminaariin ja vuosikokoukseen lauantaina 14.4. Kalevan kirkon suojiin. Ilmapiiri oli iloinen ja avoin, ryhmätyöskentelyissä ja seminaarissa pohdittiin Raamatun opettamisen vaikeutta.

Seppo Suokunnas piti Raamattuopetuksen evankelisuuden sydänäänistä, kasteesta ja todistamisesta ja hän kyseli kuulijoilta: miksi ihmeessä meidän täytyy tehdä näin selvistä asioista niin vaikeita? Kun Sana sanoo yksinkertaisesti ja luotettavasti, että pyhässä kasteessa on pelastus, kaikki mitä tarvitset pelastuaksesi, miksi emme vain tartu siihen ja kiitä siitä!

Vuosikokouksessa puhetta johti sosiaalineuvos Leo Norja.  Kokouksessa hyväksyttiin yhdistyksen tilinpäätös, joka oli ylijäämäinen 39.597,62€.
Hallituksen jäsenistä Helena Ylikotilalle myönnettiin ero omasta pyynnöstä. Hallituksessa jatkavat Pirjo Nurmesviita, Maiju Vuorenoja, Erkki Yli-Krekola sekä Annikki Erelä. Varajäseniksi valittiin Ulla Kakkonen ja Maria Pitkäranta.
 
Sunnuntaina juhlajumalanpalveluksessa saarnasi hallituksen varapuheenjohtaja Pekka Kiviranta. Hän kyseli saarnassa, mikä meitä kristittyjä yhdistää tai erottaa. Vastaus oli, että Kristus riittää. Haluamme olla Kristus-keskeinen yhdistys, se on pääasia.


Päiväjuhlassa puhuivat kirkkoherra Salla Häkkinen, Antero Rasilainen, Anneli Lähdesmäki sekä Raili Mäkitalo. Juhlan juonsi ja säesti pastori Jussi Laine. Laulu raikui, Sana kosketti ja hoiti kuulijoita. Oli hyvä kokoontua, ja monet jo suunnittelivat: ensi vuonna uudestaan, jos Jumala suo.


Seuraavat valtakunnalliset juhlat järjestetään Kouvolassa 15.-16.6.2013.


Juhlien annista ja pidetyistä puheista voit lukea tarkemmin seuraavasta Elysanomat-lehdestä, joka ilmestyy kesäkuun alussa.

Viimeksi päivitetty 07.11.2013 18:26