Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Etusivu ELY ry Uutiset Aarrearkkuleiripäivä Ruskorannassa
Aarrearkkuleiripäivä Ruskorannassa
Kirjoittanut Sirpa Keski-Antila   

Iloinen Aarrearkku - leiripäivä tiedossa Ruskorannassa!

Alahärmän seurakunta järjestää yhdessä Evankelinen Lähetysyhdistys ELYn kanssa iloisen, toiminnallisen leiripäivän kaikille halukkaille ympäri maakunnan. Leiripäivään ke 4.6. klo 10-16 voivat osallistua kaikki mummat ja paapat lapsenlapsineen sekä myös kaikki mumma- ja paappa-ikäiset vaikkapa kummilastensa tai sitten muuten tuttujen, vaikkapa naapurin lapsukaisten kanssa. Mukaan toivotaan siis erityisesti myös heitä, kenelle ei omia lapsia/lastenlapsia ole suotu tai jotka ovat eläneet elämänsä perus-sinkkuna.

Paikkana on Härmän Invalidien kesäkoti luonnonkauniin hiekkapohjaisen lammen rannalla Alahärmän Ruskorannassa, Haaruskankaantie 216. Opastus Alahärmän Halpa-Hallin kulmalta (aseman suuntaan) perille saakka. Ohjelmassa on lipunnosto ja -lasku, uintia, saunomista, maastoleikkejä, lauluhetkeä, Jaakko-pappi kitaroineen, kahvi- ja mehuhetkiä sekä makaronilaatikkoa lisukkeineen, josta saa niin halutessaan maksaa vapaaehtoisen ruokamaksun. Muuten tapahtuma on maksuton. Luvassa on myös talutusratsastusta, lampaitten silittelyä ja ainakin yksi kiltti koira.

Ilmoittautumisia ei tarvita. Jäämme innokkaina odottelemaan leiripäivään osallistujia Härmän seudulta ja paljon kauempaakin!

Työryhmän puolesta Jaakko-pappi, Irma, Mikko, Veikko ja Sirpa p. 0400 974 102
Viimeksi päivitetty 02.03.2015 15:18