Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Myrsky
Kirjoittanut Pekka Kiviranta   
Joskus sisimmässä nousee myrsky yllättäen, odottamatta. Yksittäinen tapahtuma saattaa muuttaa tilanteen hetkessä toiseksi. Valmiista suunnitelmista on luovuttava, kaikki arvioitava uudelleen.
Joskus elämän kaaos tulee hiljalleen. Asiat vain menevät huonompaan suuntaan eikä asioille tunnu voivan mitään. Ahdistus lisääntyy hiljalleen, vaikeuden kasautuvat ja tuntuu siltä, että hukun niiden alle.

Joskus olen saanut asiat omilla valinnoillani sekaisin, joskus tuntuu siltä, että olen vain olosuhteiden uhri. Tai sitten asiat vain tapahtuvat ja itse olen niiden vietävänä.

Vapahtajamme lupasi ylösnousemisensa jälkeen: ”Minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti”.

Kyllä Jeesus sen tietää, millaisia me ihmiset olemme. Hän on itse ollut ihmisenä maan päällä, kulkenut ihmisen osan. Siksi hän myös tietää, kuinka heiveröisiä me monesti omine voiminemme olemme.

Kun elämän myrskyt myllertävät, on pakko panna kädet ristiin ja pyytää: Auta. Tai niin kuin myrskyyn uppoava Pietari: ”Herra, pelasta minut”.

Vapahtajamme kuulee huutosi. Hän on kanssasi myös silloin kun myrskyää ja pelottaa. Hän pitää kiinni, vaikka meidän omat voimamme loppuisivatkin. Sellainen Vapahtaja meillä on.


Pekka Kiviranta
Viimeksi päivitetty 07.02.2011 08:30