Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Testi
Kirjoittanut Pekka Kiviranta   
Tuhansissa kodeissa jännitetään näinä viikkoina. 12 vuoden opintojen tulos pitäisi osoittaa muutamassa kokeessa. Epäonnistumisiin ei tuntuisi olevan varaa. Ylioppilaskirjoitusten tulokset ratkaisevat etsittäessä tietä eteenpäin.

Eivätkä nuorten testit näihin kirjoituksiin lopu. Sen jälkeen alkaa tiukka valmistautuminen pääsykokeisiin, itse opiskellen tai valmennuskursseilla.

Toivomme ja rukoilemme voimia, jaksamista kaikille abeille. Erityisesti niille, joiden kotiasiat eivät ole paras mahdollinen ponnistuslauta kilpailussa.

Onnistuminen ja menestyminen on meille tärkeä asia. Äidit ja isät, isovanhemmat säteilevät iloa ja ylpeyttä menestyvistä lapsistaan. Mutta samalla jokaisen kristityn on syytä muistaa, että Jumalan suurta rakkautta pitää aivan erityisellä tavalla välittää niille, jotka eivät olekaan eri kilpailuissa onnistuneet. Ei meidän ihmisten arvoa mitata näillä testeillä, vaikka joskus niin ajattelemmekin. Todellinen ihmisarvo – sinun ja minun – on siinä, että Jumala on luonut meidät ainutkertaisiksi. Hänelle sinä olet ainutkertaisen arvokas. Siinä on luja pohja elämän eri tilanteisiin.Pekka Kiviranta
Viimeksi päivitetty 23.02.2011 15:30