Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Etusivu ELY ry Viikon sana Palvelijatar
Palvelijatar
Kirjoittanut Pekka Kiviranta   
Mariastahan on kyse. Jeesuksen äidistä. Hänen elämänsä sai aivan uuden käänteen enkelin tuomasta viestistä. Hänestä tulisi Messiaan äiti. Jumala tekisi valtavan ihmeen juuri hänen kauttaan. Tästä ehkä jotakin aavistaen Maria vastasi: minä olen Herran palvelijatar.

Usko merkitsi siinä hetkessä täydellistä heittäytymistä Jumalan varaan. Ei hän voinut tietää, mitä kaikkea se merkitsee. Ehkä hän aavisti, että siinä hetkessä kaikki muuttuisi toiseksi. Elämä ei olisi enää samanlainen eivätkä omat suunnitelmat toteutuisi. Mutta Maria uskaltautui tähän, koska hän luotti Jumalaan. Mielessään hän jo rukoili poikansa myöhemmin opettamaa rukousta: Tapahtukoon Sinun tahtosi. Myös minun elämässäni.

Niinpä vanha Elisabetkin iloitsi Mariasta. ”Autuas sinä, joka uskoit”. Sinun uskosi ja rohkeutesi on tuova siunauksen koko maailmalle.

Maria sai kutsun Jumalan siunauksen välittäjäksi. Siinä hän on suuri esikuvamme.Pekka Kiviranta
Viimeksi päivitetty 14.04.2011 09:58