Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Etusivu Ihmiseltä ihmiselle Sana sinulle Tavarapaljouden keskellä
Tavarapaljouden keskellä
Kirjoittanut Pekka Kiviranta   

Teimme kevään aikana kotona remonttia. Tavaraa siirrellessä kävi hyvin ilmi, kuinka paljon sitä on vuosien aikana kertynyt. Ehkä onkin niin, että tavaraa on juuri niin paljon kuin varastotiloihin mahtuu. Sitten kun varastot pullottavat, on pakko miettiä, tarvitsenko sitä kaikkea.

Remontin keskellä päätimme, että nyt tämä ”keräilytaloudessa eläminen” saa loppua. Nyt vakaata harkintaa ennen jokaista ostosta.

Saapi nähdä, kauanko tämä päätös pitää.

Tämän viikon evankeliumi muistuttaa, että rikkainkin kerääjä jättää lopulta kaiken tänne. Mitään ei saa mukaan. Mutta samalla meitä muistutetaan, että on olemassa todellisia aarteita, joiden arvo ei missään tilanteessa häviä. On aarteita taivaassa.

Todellinen aarre on se, että meillä on Vapahtaja, joka on avannut tien taivaaseen ja jonka seurassa saan turvallisesti kulkea joka päivä ja myös kerran, kun kaikki maalliset aarteet menettävät merkityksensä.

Oi Herrani, saan luoksesi
nyt tulla omanasi.
Saan auttajan näin parhaimman,
lohduttajan.
On turva sanassasi. (Vk 295:1)

Viimeksi päivitetty 15.12.2015 14:12