Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Elämän virta
Kirjoittanut Pekka Kiviranta   

Jokainen sunnuntai on muistutus pääsiäisestä. Kuolema on voitettu ja Jeesus on avannut tien elämään. Mutta syksyllä erityisesti tämä viikko muistuttaa pääsiäisestä, ylösnousemuksesta ja elämästä.
Tämän viikon evankeliumissa on tällainen kohta: ”Isä Jumala herättää kuolleet ja antaa heille elämän”.

Kolmesta asiasta tämä (ainakin minua) muistuttaa:

Elämä on Jumalan suuri lahja. Koko luomakunta ylistää rikkaudellaan Jumalan luomistyön suuruutta. Ja kun katson peiliin, niin näen ainutkertaisen Jumalan luomuksen. Ei ole toista samanlaista. ”Äitini kohdussa olet minut punonut”, muistuttaa psalmista. Muistetaan tänään tämä. Olen Jumalan luoma, ainutkertainen.

Yhteys Kristukseen on yhteyttä elämään. Jeesus puhui itsestään usein käyttäen sanaa elämä. Jeesus on: Elämän leipä, ikuisen elämän lähde, ylösnousemus ja elämä jne. Tämä kaikki uskon kautta Jeesukseen lahjana. Aivan jokaiselle. Ja meillä kastetuilla on vielä tämä muistutus: Jeesuksen omaksi minut on nimeltä kutsuttu.

Edessä on ikuinen elämä, Taivas. Emme me tiedä, millaista taivaassa on, mutta sen Raamattu kertoo, että siellä olemme täydellisen rakkauden ympäröiminä. Siellä on poissa kaikki se, mikä täällä ajassa tuottaa kipua ja itkua. Siellä meitä odotetaan.
Viimeksi päivitetty 15.12.2015 14:13