Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Vapaus Kristuksessa
Kirjoittanut Pekka Kiviranta   

Tällä viikolla kirkon teemana on kristityn vapaus. Yksi tämän viikon Raamatun kohdista puhuu Pyhän Hengen vaikutuksesta uskovissa: "Hengen hedelmäää taas ovat rakkaus, ilo, rauha, kärsivällisyys, ystävällisuus, hyvyys, uskollisuus, lempeys ja itsehillintä" Gal.5:22-23.
Kristityn vapauden ensimmäinen ja ehdottomasti tärkein puoli on se, mitä meillä on Kristuksessa.

Jeesus Kristus on vapauttanut meidät ristinkuolemansa kautta synnin, kuoleman ja pimeyden ruhtinaan vallasta. Me saamme olla Jumalan lapsia. Vapaita. Tämä kaikki lahjana, ilman mitään ansioita. Koska Jeesus teki kaiken puolestamme.

Kristityn vapauden toinen puoli on sitten se, mistä apostoli kirjoittaa. Jumala vapauttaa meidät tekemään hyvää. Yllä oleva luettelo puhuu asioita, jotka ova tärkeistä toisen ihmisen kohtaamisessa. Tällaiseen suuntaan Jumala tahtoo meitä muovata.
Me tiedämme sen, että maailmassa asiat ja mielet menevät helposti aivan eri suuntaan. Siksi meidät on kutsuttu valon ja toivon lähettiläiksi. Kun Jumalan hyvyys Kristuksessa saa valaista ja lämmittää meitä, niin jotakin siitä valosta ja lämmöstä heijastuu myös ympärillä oleville.

Viimeksi päivitetty 15.12.2015 14:13