Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Muistetaan
Kirjoittanut Pekka Kiviranta   

Eräiden sattumusten kautta sain jälleen tärkeän muistutuksen: Älä unohda vanhoja ystäviä, kun elämän tilanteet muuttuvat. Olisi varmasti todella hieno asia, jos ELY voitaisiin tuntea siitä, että se muistaa ystävänsä silloinkin, kun ystävät eivät enää jaksa järjestää tilaisuuksia tai tulla seuroihin.

Jotta tämä voisi toteutua, meidän kaikkien, niin työntekijöiden, luottamustehtävissä olevien kuin jokaisen jäsenen ja työn ystävän on havahduttava omaan vastuuseensa. Huolehditaan jokainen siitä, että itse muistamme ja saamme aikaiseksi. Mutta myös, annetaan vinkkejä niin työntekijöille kuin luottamushenkilöille: "NN on siirretty vuodeosastolle. Siellä olisi varmaan hyvä vierailla". Tai kun työntekijä tulee iltaseuroihin tai kirkkopyhään, niin samassa yhteydessä pieni ajatus siitä, onko joku ystävä, joka olisi tullut mukaan, mutta ei enää jaksanut. Voisiko poiketa kotona tai laitoksessa?

Tästä meitä muistuttaa vakavin sanakääntein Tuomiosunnuntain evankeliumi: "Te kävitte katsomassa". "Te ette käyneet". Kumpaan joukkoon minä kuulun? Kumpaan sinä?

Viimeksi päivitetty 15.12.2015 14:23