Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Etusivu Ihmiseltä ihmiselle Sana sinulle Käännä katseesi....
Käännä katseesi....
Kirjoittanut Pekka Kiviranta   

Läheskään säännöllisesti en kuuntele radion hartausohjelmia. Mutta joskus sitten vinkin saatuani käyn YLEn areenassa ja kuuntelen vanhoja hartauksia. Hieno juttu tuo Areena.

16.12 piispa Eero Huovinen piti aamuhartauden.

Rauhallisesti puhuen, selkeästi, niinkuin hänellä on tapana. Ilmeisesti hänellä oli kädessään omasta kastejuhlastaan otettu kuva. Muut kuvassa olivat pukeutuneet - tuon ajan tavan mukaisesti - mustiin juhlapukuihin. Vain hän, pieni poika, oli valkoisessa.

Kuinka selkeästi hän taas pani uskon asiat oikeaan järjestykseen. Omassa elämässä tapahtuu kaikenlaista, omat puvut likaantuvat, kuluvat. Mutta kun on kasteessa liitetty Kristukseen, on jotakin, joka riittää ja kantaa. Sen varassa on hyvä elää tänäänkin. Monenlaisia vaatimuksia meille asetetaan, hartauspuheissakin. Mutta oleellista on tämä: Saa kääntää katseen pois itsestä ja katsoa Kristukseen.

 

 

Viimeksi päivitetty 18.10.2016 10:14