Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Valon lapsina
Kirjoittanut Pekka Kiviranta   

Tuskin mikään muu koskettaa meitä niin paljon kuin se, kun joku tekee pahaa lapselle. Jokaisessa meissä, niin ihmisissä kuin eläimissä tuntuu olevan sisään rakennettu halu suojella lapsia. Jotakin on vääristynyt niiden mielessä, jotka tahtovat tehdä pahaa pienille ja avuttomille.

Kuitenkaan lapset eivät ole koskaan olleet suojassa aikuisten pahuudelta.

4. joulupäivä, jota ei kovin usein vietetä, muistuttaa siitä, kuinka jo heti Vapahtajan syntymän jälkeen pienet lapset saivat kokea kieroituneen hallitsijan kamaluuden. Maailmassa on paljon pahuutta,pimeyttä. Meissäkin.

Siksi Jumala lähetti maailmaan VALON. Valon, joka valaisee pimeyden, tuo esiin kaiken pahan, väärän, tuhoavan. Mutta samalla kutsuu elämään todeksi anteeksiantamuksen ja omistamaan yhteyden Jeesukseen, Jumalan Poikaan. Kaiken saa anteeksi, mutta koskaan tämä tieto ei voi eikä saa olla ikäänkuin peitteena pahuudelle. Jumalan omaksi kutsuttu, Kristuksen seuraaja, tahtoo vaeltaa valon lapsena, totuuden, hyvyyden ja rakkauden lähettiläänä.

 

Viimeksi päivitetty 18.10.2016 10:15