Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Etusivu Jäsenille
Jäsenenä tiedät enemmän

Haluatko saada 6 kertaa vuodessa ELY-sanomat? Lehdistä Joulu- ja pääsiäisnumero ovat juhlalehtiä. Lehti välittää tietoa ELYn toiminnasta, avaa näköalaa lähetystyöhön, haastattelee kirkon päättäjiä, ravitsee hengellisesti, sisältää osion myös lapsille.  Tämän saat jäsenetuna ilmaiseksi. Siksi jäsenksi kannattaa liittyä. Tulosta alla oleva jäsenhakemus ja lähetä se ELYn toimistoon. Hallituksen hyväksyttyä hakemuksen saat jäsenkirjeen, jolla jäsenyytesi vahvistetaan. Jäsenmaksuksi v. 2017 ja 2018 vuosikokous on päättänyt 20€ .

Avaa tulostettava jäsenhakemus 

Yhdistyksen säännöt tästä linkistä

ELYn jäsenkampanja 2017-2018


Jäsenhakemus


Evankelinen lähetysyhdistys - ELY ry:n tarkoituksena on ”Jumalan armoon ja apuun luottaen toimia niin, että mahdollisimman moni voisi vahvistua uskossa kolmiyhteiseen Jumalaan ja löytää oman paikkansa evankeliumin levittämisessä lähelle ja kauas. Omassa toiminnassaan yhdistys haluaa pitäytyä Pyhän Raamatun ilmoitukseen ja evankelisluterilaisen kirkon tunnustukseen. Yhdistykselle ovat tärkeitä kirkkomme evankelisen herätysliikkeen perinne ja uskon korostukset.”

Koen yhdistyksen tarkoituspykälässä mainitut asiat itselleni tärkeiksi ja siksi haluan liittyä ELY ry:n jäseneksi. Jäsenetuna saan Elysanomat – lehden ja muut mahdolliset yhdistyksen jäsenedut.
Osallistun ELYn toimintaan ja tuen sitä eri tavoin mahdollisuuksieni mukaan.

 

Paikkakunta ja päiväys: __________________________________

 

Allekirjoitus:                __________________________________

Nimen selvennys         __________________________________Henkilötiedot:

nimi:           ____________________________ 

synt.aika:    ____________________________

ammatti:     ____________________________

osoite:        ____________________________  

                 ____________________________  

puhelin:      ____________________________

sähköposti:  ____________________________      

Kotiseurakunta: ____________________________Jäsenmaksu 20€/v. (vuonna 2017, vuosikokous päättää suuruudesta vuosittain).

Hallituksen hyväksyttyä jäsenyyden, uusi jäsen saa jäsenkirjeen, jolla jäsenyys vahvistetaan.

Hakemus lähetetään:

Evankelinen lähetysyhdistys - ELY ry / Hallitus
Kokkolantie 12, 43500 KARSTULA

Hakemuksesi tiedot voit lähettää myös sähköpostilla: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Viimeksi päivitetty 19.04.2017 14:11