Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Etusivu Blogit Antero Rasilainen
Antero Rasilainen
Pääsihteeri

Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai
p. 045 134 4634


Matkakertomuksia Venäjältä
- Karjalan kierroksella - Sortavala - Kemi 22.-26.2.2017


Matkakertomuksia vuosien varrelta
Antero, kuva Upi VuorenojaTyöpaikkana hautausmaa
Kirjoittanut Antero Rasilainen   

Ensimmäinen kesätyöpaikkani oli Kouvolan seurakunnan hautausmaa. Toimin puistotyöntekijänä, ja palkkaakin sain, muistaakseni 7 markkaa tunti.

Yksi asia tuosta kesätyöpaikasta on erityisesti jäänyt mieleen. Ja se oli pelko. Joku ajattelee, että aika normaalia kai se on hautuumaalla vähän pelätäkin. Ei, en minä sitä hautausmaata pelännyt. Lapiolla kaivoimme vanhemman haudankaivajan kanssa hautoja ja sitten käsin siirsimme syrjään luut ja arkkujen metalliset osat, jotka eivät olleet vielä maatuneet. Mitäpä kuolleita pelkäämään.

Lue lisää...
 
Tahtoisin kertoa sinulle…
Kirjoittanut Antero Rasilainen   

 

Luulin jo osaavani. Olenhan työskennellyt alkoholistien kanssa vuosi kausia. Olenhan ”ammattipuhuja”, ei taivasasioista puhuminen pitänyt olla ollenkaan vaikeaa. Sen kuin vain avaa suunsa ja todistaa. Kertoo. Opettaa. Kutsuu. Niin sen piti mennä. Mutta ei se mennyt.
Viimeksi päivitetty 19.02.2014 14:54
Lue lisää...
 
Pappi
Kirjoittanut Antero Rasilainen   

Helluntaina sain sanoa Inkerissä Kelton kirkon alttarilla jo viidennen kerran: ”Tahdon.”

Viimeksi päivitetty 21.11.2013 08:35
Lue lisää...
 
Kiitos kesäjuhlista
Kirjoittanut Antero Rasilainen   

Kiitos kesäjuhlista

 

Hyvillä mielin ja kiitollisena ajattelen muutaman viikon takaista juhlaviikonloppuamme Kouvolassa. Saimme, mitä tilasimme. Kelit suosivat, puitteet olivat hienot, kaikki käytännön järjestelyt toimivat ja sujuivat, talkoolaisten joukko teki ilolla palvelutyönsä ja seurakunnan panostus näkyi ja tuntui. Oli turvallista olla keskuskirkon suojissa.

Viimeksi päivitetty 29.08.2013 13:51
Lue lisää...
 
”Rikas mies jos oisin…”
Kirjoittanut Antero Rasilainen   

Tuo kappale on tuttu musikaalista Viulunsoittaja katolla, minäkin olen sen nähnyt, - ja suosittelen. Puhutteleva esitys. Itse tuo laulu on tuttu Lasse Mårtenssonin esittämänä. Hauska ja kujeilevahan tuo laulu on.

Viimeksi päivitetty 29.07.2013 09:29
Lue lisää...
 
« AlkuunEdellinen12345678910SeuraavaLoppuun »

Sivu 1 / 13