Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Etusivu Blogit Antero Rasilainen Hämmästyttävää mutta totta?
Hämmästyttävää mutta totta?
Kirjoittanut Antero Rasilainen   
 On hyvä pitää jalat maassa kaiken innon ja vauhdin keskellä. On tiedossa useita henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita lähtemään lähetystyöhön ELYn lähettäminä. Toki on niin, että vielä ei ole yhtään selkeää tai varmaa lähtijää, vain pohdintaa ja valmisteluja. Mutta eihän lähtijöitä löydy, jos ei etsitä, ja toivotaan, että edes joku heistä voisi löytää paikkansa ELYn lähetteinä. 

****

Tapaamme Kosti Kallion kanssa tiistaina Hyvinkään kirkkoherra Ilkka Järvisen. Sitten ollaan viisaampia ensi kesän Hyvinkään juhlan osalta. Piipahdan myös Sansan toimistolla, yritän pitää "naamani muistissa..." 

****

Keskiviikkona aamulla olen Tampereella piispa Repoa tapaamassa ja sitten to-su Pietari-Petroskoi-Kostamus kierroksella. Yritin saada torstaille 17.9. piispa Aarre Kuukaupille audienssia mutta en ole saanut vielä vastausta. Pietarissa on juuri noina päivinä ELKRAS- kokous En ole perehtynyt asiaan enempää mutta onkohan tämä ELKRAS sama kuin saksalainen kirkko Venäjällä? Raportoin kuulumiset, kunhan reissu heitetty. 

****

Kiteellä oli lauantaina tosi kiva päivä, olimme puolisoni Eijan kanssa molemmat reissussa. Oli 4 raamattutuntia ja siikkariseurat, Rehtori Ulla Kakkonen oli mukana koko päivän. Päivällä oli parikymmentä henkeä mukana, ja se on paljon, ottaen huomioon, että samaan aikaan Kiteeltä oli 27 henkeä Hetan kodalla retkellä. Ensi keväälle uudestaan? Kerran kuussa Ulla pitää nyt ELYn merkeissä Raamattuviikonloppua, osalle evankelisia ystäviämme se on tärkeä juttu. Muutakin tarvitaan mutta hyvä näinkin.

Sambiaankin olisi ollut kutsu 30.9. lähdölle mutta kieltäydyin nyt tästä reissusta. Ulla on 3 viikkoa ryhmän kanssa projekteeraamassa siellä. Nikolai, - olisko pääsihteeri vai millä tittelillä? - tulee Suomeen Ullan mukana ja Ulla toivoi, että voisin tavata Nikolain. Lupasin jutella, jos sopiva tilanne syntyy, ehkä marraskuun puolivälissä. Eihän keskustelu ole pahasta, päätökset vain tehtävä maltilla. 

****

Tänään sunnuntaina olimme Vanhassa kirkossa Helsingin evankeliumijuhlassa. Aimo Kymäläinen oli toivonut, että voisin osallistua puhujana tähän SLEYn järjestämään juhlaan. Niin sitten toteutuikin. Oli hyvä juhla. 
Viimeksi päivitetty 16.09.2009 13:19