Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Etenee, etenee
Kirjoittanut Antero Rasilainen   
Etenee, etenee viime viikot ovat olleet innon ja työn täyttämiä. Monia kohtaamisia on ollut, hyviä hetkiä ystävien kanssa, kodeissa, seurakuntataloissa, kirkoissa. Sana on hoitanut, puhutellut ja koskettanut. On ihmeellistä, miten rukoilevan kansan keskellä on hyvä tehdä työtä. Se on suuri ilon aihe.

Vierailin varapuheenjohtajamme Pekka Kivirannan kanssa Hyvinkäällä Sanansaaijien toimistolla ja allekirjoitimme yhteistyösopimuksen ELYn ja Sansan välillä. Jälleen konkreettinen näyttö, miten ELYn työ etenee ja saa kasvoja yhteistyökumppaneiden kautta. Olemme pohtineet Laula kanssani tapahtumien kolehtien kohdetta ja lähetyksen työryhmä valmistelee siitä hallituksellemme esityksen. Vaihtoehtoja on useita, mutta ehkä lasten parissa tehtävä evankelioimistyö voisi olla sen meidän ”juttumme”.

Eilen sain olla kristillisten kesäjuhlajärjestäjien yhteisessä tapaamisessa. Jaoimme kuulumiset ja kokemukset menneeltä kesältä, pohdimme, mitä voisi tehdä toisin. Henki oli hyvä ja avoin, emme kilpaile toinen toistemme kanssa van olemme tukemassa seurakunnissa tehtävää työtä kukin omalla panoksellamme. Yksi huomio toistui useamman järjestäjän puheenvuorossa: mitä suuremmat juhlat, sitä työläämmät järjestää ja järjestön oma taloudellinen panostus kasvaa vuosittain aina vain suuremmaksi. Pienuudesta ei siis kaikissa asioissa olekaan haittaa? Huomenna olemme Hyvinkäällä pohtimassa ensi kesän evankelisten kesäjuhlien ohjelmaa, juhlien valmistelu on hyvässä alussa.

Toivottavasti jo pian san kirjoittaa kahdesta uudesta iloisesta asiasta: ELY on palkkaamassa toista työntekijää tänne kotimaahan ja vähän lähetyskentällekin ja lapsityön saralla meille on avautumassa suuri haaste mutta koska olemme vasta neuvotteluvaiheessa, ei siitä sen enempää, paitsi että uskollista rukousta ja pyytämistä saa jatkaa!

 

Kauhajoen kiitosjuhlamme on ensi sunnuntaina, 25.10.klo 18 alkaen. Tervetuloa maakunnasta retkelle vielä kerran Kauhajoen seurakuntaan.
Viimeksi päivitetty 30.10.2009 08:45