Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Etusivu Blogit Antero Rasilainen Pääsihteeri sai kyytiä!
Pääsihteeri sai kyytiä!
Kirjoittanut Antero Rasilainen   

Terveisiä Kauhajoelta. Saimme viettää riemulliset kiitosseurat muistellen viime kesän evankelisia kesäjuhlia. Yhteys seurakunnan ja juhlavieraiden kanssa oli välitön ja mutkaton. Laulu raikui, olisipa "Lemin lukkari" Tellervo Joronen ollut kuuntelemassa, seuraväen laulu soi kauniisti äänissä. Erityisesti iloitsin monien vastuunkantajien kohtaamisista, katseista ja kosketuksista, kiitos kun olette olemassa, jaksoitte taas järjestää ja tulla juhlaamme. Emäntien vaivannäkö lämmitti mieltä, meitä odotettiin ja palveltiin rakkaudella, kiitos.

Sirpa Keski-Antila juonsi tilaisuuden mutkattomalla iloisella tavallaan ja Helena Ala-Prinkkilä toimi säestäjänä. On muuten erittäin merkittävä asia, miten kanteleen lauluja säestetään. Rytmi ja tyylitaju ja laulussa "mukana oleminen" näkyvät ja kuuluvat, ilo ja riemu tarttuvat, on hyvä laulaa mukana. 

Kirkkoherra Jouko Ala-Prinkkilä kertoi puhuttelevat lähetysterveiset Tunisiasta. Mutta kyse ei ollut mistä tahansa matkaterveisistä vaan  puhutteleva opetus ja muistutus siitä, mitä merkitsee muslimimaassa olla kristitty. Mistä ihmiset joutuvat luopumaan Kristuksen nimen tähden ja mitä he saavat tilalle. Oli helppoa siunata yhteistyökumppanimme Sanansaattajien tekemää radiotyötä tuon puheenvuoron jälkeen. Niin, ja kyllä iloitsin myös kirkkoherran kirkkaasta Kristus keskeisestä todistuksesta, kasteen armosta, joka kantaa, jonka varaan saa elämänsä jättää. Kiitos teille "Kauhajokiset" ja ystävät maakunnassa tämän kesän juhlista, matka jatkuu.

Ai mistäkö tuo otsikko? No, olin junalla liikkeellä, ja viimeinen juna lähti Seinäjoen asemalta klo 20.50. Kauhajoelta pääsimme lähtemään Sirpan ja Timon kanssa kymmentä yli kahdeksan ja matkaa oli hieman enemmän kuin aikaa... Mutta turvallisesti pääsimme perille, aikataulun mukaan junan lähtöön oli 2 minuuttia aikaa kun kävelin asemalle sisään. Herramme oli kuitenkin varmuuden vuoksi hidastanut junan matkantekoa, jos Sirpa ei olisi ehtinyt! Juna oli myöhässä 7 minuuttia joten odotusaikaakin jäi! 

Viimeksi päivitetty 09.12.2009 14:28