Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Etusivu Blogit Antero Rasilainen Tervetuloa Railille!
Tervetuloa Railille!
Kirjoittanut Antero Rasilainen   
ELYn hallitus teki toivomani ja odottamani päätöksen: saimme uuden työntekijän joukkomme 1.1.2010 alkaen. Päätös oli yksimielinen ja kuvaa sitä intoa, jolla hallituksessa asiaan suhtauduttiin. Rohkeasti uskallamme puhua rukousvastauksesta.Toivotamme Raili Mäkitalon sydämellisesti tervetulleeksi ELYn ja Herramme palvelukseen. Olen tuntenut Railin kymmenkunta vuotta. Ja missäpä muualla olisimme tutustuneet kuin Venäjän matkalla... Yhteinen ystävämme Terho Musikka toimi "puhemiehenä", - ensin lähti Anteron auto lainaan Venäjän matkalle ja seuraavalla kerralla jo Antero itsekin. Kokemus oli innostava, tätä lisää.  Railin lämmin ja sydämellinen olemus vakuutti, hän ei ole matkailemassa Karjalassa vaan todistamassa Herrastamme ja Vapahtajastamme sanoin ja teoin. Useita ovia on avattu, lauluja laulettu, rukouksia pidetty, ja kyyneleitäkin vuodatettu. Ja nyt saamme olla työtovereita. Reino, Anja, Terho, Kirsti, Yrjö, Kaisu, Olga... onhan meitä matkalaisia ollut. Eikä unohtaa sovi Hannua ja hänen apuaan, kun Anteron autosta ei enää ollut menijäksi Venäjän teille! Toivotaan, että pian saamme kertoa Venäjän Karjalaan suuntautuvasta ryhmämatkasta.

Jatkamme neuvotteluja Inkerin kirkon kanssa, jotta saamme solmittua tarvittavat yhteistyösopimukset Raiin lähettämiseksi Venäjälle. Ja täällä kotimaassa tehtäväkuvaan kuuluu erityisesti Laula kanssani tapahtumien järjestäminen, mutta varmasti myös toisenlaissa merkeissä kuulette Railista ja hänen järjestämistä tapahtumista. Kaikkea ei kerrota vielä!

Ja tämä oli vain yksi uutinen... monta odotusta ja vastausta on vielä edessäpäin. Olo on kuin Abramilla: kun Herra kutsui, hän lähti, tietämättä mihin hän olisi saapuva. Me kyllä tiedämme matkamme määrän, se on taivas. Jeesukseen uskoen päästään varmasti taivaaseen. Mutta mihin kaikkialle Herramme meitä ELYn työssä kuljettaa, sitä emme tiedä. Mutta rohkeasti katsomme eteenpäin ja pyydämme kuten laulussa lauletaan: "Kuljeta ja johda, tähtenä nyt hohda..."
Viimeksi päivitetty 13.01.2010 11:05