Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Etusivu Blogit Antero Rasilainen Aikaa Jeesukselle?
Aikaa Jeesukselle?
Kirjoittanut Antero Rasilainen   
Uusi vuosi on alkanut, mikäpä parempi tapa aloittaa uutta vuotta kuin "tavan mukaan" uudenvuoden seuroilla Aimo ja Kaarina Virtasen kotona Iitin Kausalassa. Siunattu tapa. Puheet, yhteislaulut ja musiikkiesitykset hoitivat. On suuri kiitoksen aihe, kun koko perhe on mukana ja osallistuu seurojen järjestämiseen. Seurakunnan kappalaisen puheesta haluan ottaa esiin yhden lauseen, joka puhutteli yksinkertaisuudellaan. Hän antoi tavoitteen jokaiselle kuulijalle: Varaa tänä vuonna kalenteriisi enemmän aikaa Jeesukselle! Hyvä ohje, yritetään muistaa.

Tällä viikolla on Kymenlaaksossa Korialla Raamattupäivät. Yleisaiheena on Toivo. Raamattutunteja pidetään aiheista "Kun pelottaa", "Kun sattuu", "Kun väsyttää". Teema on ajankohtainen, ei ole merkitystä, asutko Kauhajoella, Jokelassa tai Espoossa. Tuntemukset ovat yhteisiä. Toivo ja toivottomuus tulevat vastaan ihmisten puheissa ja elämänkohtaloissa. Mistä löytyy kestävä toivo, kun elämässä vastoinkäymiset kohtavat? Kun väsyttää, pelottaa tai kun sattuu? Kanssani Raamattua opettamassa on Pekka Kiviranta ja seurakunnan pappeja. Sydämellisesti tervetuloa hoitavan Sanan äärelle.
Viimeksi päivitetty 04.02.2010 15:20