Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Etusivu Blogit Antero Rasilainen Aarteenmetsästystä
Aarteenmetsästystä
Kirjoittanut Antero Rasilainen   
Lastenlaulussa lauletaan: "Aarretta mä metsästän, tahdon löytää suuren..." Näissä tunnelmissa on kulunut tammikuun ensimmäiset viikot. Apostolin sanoin voin todeta:"... sillä minulle on avautunut laaja ja lupaava työmaa". 1.Kor.16:9. Kyse ei kuitenkaan ole minusta vaan rakkaasta yhdistyksestämme. Meille on avattu uusi ovi, uusi mahdollisuus, uusi haaste. Me olemme saaneet löytää aarteen, Jumalan valtakunta on tullut keskellemme Kristuksessa. Sana, kaste ja ehtoollinen sen meille vakuuttaa. Niiden vakuuttamina lähdemme työhön tänäkin vuonna. ELYn uusi työmuoto on "Aarteenmetsästys". Muutamien päivien kuluessa saat lukea siitä lisää. Nyt on työn aikaa, älkäämme kätkekö aarteitamme ja lahjojamme vaan laitetaan hyvä kiertämään. Niiden hyväksi, jotka vielä eivät ole kuulleet maailman suurimmasta aarteesta, Kristuksesta, Vapahtajastamme.

Rukoillen kysyn ja vetoan: oletko löytänyt oman paikkasi ja tapasi tukea evankeliumin työtä? Voisitko sinä tulla taloudellisti tukemaan erityisesti tätä työmuotoa?

Aarteenmetsästys alkaa pian. Tervetuloa mukaan!
Viimeksi päivitetty 17.02.2010 14:37