Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Etusivu Blogit Antero Rasilainen Sopimuksia ja esirukousta
Sopimuksia ja esirukousta
Kirjoittanut Antero Rasilainen   
Tammi-helmikuu on ollut työntäyteistä aikaa. Kulunut vuosi on kaikkineen laitettu "pakettiin" ja paljon on taas tapahtunut. Ensi viikolla nettiin tulee jälleen jännittävä matkakertomus Venäjän matkastamme. Kaikki ei aina mene niinkuin suunnitellaan... Onnelllinen loppu matkallamme oli kuitenkin, mutta joskus se vaan "teettää työtä" ennekuin asiat järjestyvät. Raili lähettimme on nyt siis aloittamassa työjaksojaan myös Vienan Kemissä. Näille kotisivuille tulee myös Railin tuoreita terveisiä Venäjän työstä, haasteista ja kokemuksia kohdattujen ihmisten kautta.

Aarrearkku-ohjelmamme etenee, työryhmämme tekee hienoa työtä ja pian saamme kertoa lisää maaliskuussa alkavasta ohjelmastamme. Erityisesti tarvitsemme esirukousta näissä asioissa. Muuten teemme turhaa työtä! Emme löydä rahoitusta, eikä työllämme ole siunausta, jos Herra ei saa olla johtamassa ja ohjaamassa työtämme. SIksi suljemme esirukouksiin kaikki tiimiläiset, jotka omalla panoksellaan ovat tässä työssä mukana.

Hyvinkään juhlien ohjelmarunko alkaa olla valmis. Raamattuopetus eri muodoissa on huomioitu vahvasti. Erityinen mahdollisuus on juhlien yhteydessä päästä seuraamaan "Seimi ja risti" kirkkonäytelmää. Se esitetään sekä lauantaina että sunnuntaina. Tervetuloa evankelisille kesäjuhlille, koko ajaksi tai vain toisena päivänä. "Kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on..."  Tarkempi juhlaohjelma tulee kotisivuille lähi viikkoina. Pysytään kanavalla!

 

 

 

Viimeksi päivitetty 25.03.2010 08:44