Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Etusivu Blogit Antero Rasilainen Tervetuloa Sirpa!
Tervetuloa Sirpa!
Kirjoittanut Antero Rasilainen   

ELYn hallitus kokoontui tämän viikon maanantaina. Esityslistalla oli monia asioita, ja kaksi sanaa tuon kokouksen tiimoilta on mielessäni. Toinen on hoosianna, Herra auta, pelasta, ja toinen on halleluja, kiitos ja ylistys Herralle!  Työntekijän saaminen Pohjanmaan ja Keski-Suomen alueelle on ollut monilla rukousaiheena yhdistyksen alusta asti. Nyt päätös on tehty, mutta rukouksen tulee jatkua. Siunaamisen ja hoosiannan merkeissä.

Koko yhdistyksemme toiminta lepää evankelisen kansan rakkauden ja uhrimielen varassa. Samaan aikaan huudamme Jumalalle halleluja ja hoosianna. Tähän asti on Herra meitä auttanut, Herra auta yhä, pelasta, anna menestys.

 

Esirukousaiheeksi haluan jättää myös Aarrearkku ohjelmamme, lasten pyhäkouluohjelman. Tarvitsemme tukea, niin esirukousta kuin taloudellista tukea. Etsimme nyt tositarkoituksella yhteistyökumppania ja ystäviä ympäri Suomen, joille lasten pyhäkouluohjelma olisi sydämen asia. Keräämme tukirengasta Aarrearkkuohjelman ympärille, olisiko tässä sinun sydämellesi asia, jossa haluat olla mukana? Ota yhteyttä.

 

Ensimmäinen luukku kalenterista on avattu. Meillä ei ole pieniä lapsia kotona mutta Eija halusi itselleen ”kunnon” joulukalenterin. Sellainen löytyi Partioaitasta. Arvostukseni partioliikettä kohtaan säilyi. Ensimmäisen adventtisunnuntain kohdalta luukun takaa tuli kynttilä. Kristilliset symbolit ja arvot tuntuvat olevan kovin vähäpätöisessä asemassa, niitä hävetään, piilotellaan ja vähätellään. Adventin aikana tilalle tarjotaan suklaata, tonttuja ja sankarihahmoja. Hyvä partioliike, rohkeutta teille jatkaa kristillisten arvojen esillä pitämistä. Itse odotan erityisesti jouluaaton luukun avaamista. Mitähän sieltä paljastuu? Toivon tietäväni… - mutta en ole siis kurkkinut.

Viimeksi päivitetty 09.12.2010 08:14