Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Perinteisesti
Kirjoittanut Antero Rasilainen   

Hyvää uutta vuotta sinulle palstani lukija. Joulunaika meni perinteisesti, oli joulujuhlia, tapaamisia eri yhteistyökumppaneiden jouluisissa tilaisuuksissa, joulua valmistellessa. Itse joulunpyhät vietin perheen parissa, olimme yhdessä, kävimme haudalla "lumitöissä" ja laittamassa kynttilän niin äidilleni kuin "Helsingin mummille" eli äitini äidin haudalle. Rakkaita muistoja, kiitollisuutta.

Tapanina käytiin perinteisellä ajelulla, - joskin ihan autolla, kävimme Kouvolassa Eijan vanhempien ja isäni luona.

Sitten alkoikin jo pikku hiljaa paluu töiden äärelle. Uusi vuosi alkoi Aimo ja Kaarina Virtasen kotona uudenvuoden seuroilla. On hienoa, kun perheen lapset ovat mukana juhlaa järjestämässä, ja lasten heleä laulu tuo oman tunnelmansa tilaisuuteen. Elimäellä pidimme perinteiset Raamattupäivät, Haminassa lähetysillan jne.

Huomaat, että sana perinteinen toistuu tässä kirjoituksessa. Yhdistyksemme on nuori, mutta toimintamme ei ole. Evankelinen kansa juhlii tänä vuonna evankelisen liikkeen perustajan Fredrik Gabriel Hedbergin syntymän 200-vuotisjuhlaa. Iloitsemme hänen uskon perinnöstään, omistamme sen omalle kohdallemme, kerromme siitä niin kotimaassa kuin lähetystyössämme. Kaikki, jotka osallistuivat viime kesänä evankelisiin kesäjuhliin Hyvinkäällä, muistamme Seppo Suokunnaksen mieliinpainuvan Raamattuopetuksen: Kristus, ainoa autuuden tie. Tätä evankelisuuden sydänääntä haluamme pitää esillä tänäkin armon vuonna.

Tavat ovat monet. Siionin kanteleen lauluseurat, kotiseurat, ELYn kirkkopyhät, lähetystilaisuudet, Laula kanssani-tapahtumat, Aarrearkku-tapahtumat jne. Haluamme kehittää työtämme, löytää uusia tapoja tehdä työtä. Perinne kantaa meitä, siinä on turvallinen perusta jatkaa työtä uusienkin haasteiden edessä. Herra toimintaamme ohjatkoon ja siunatkoon. Ja sinua, hyvä lukijani myös.

 

Viimeksi päivitetty 26.01.2011 08:40