Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Etusivu Blogit Antero Rasilainen Hiihtoloman aika
Hiihtoloman aika
Kirjoittanut Antero Rasilainen   
Perinteillä on suuri merkitys. Joskus ne rasittavat ja ahdistavat mutta itse koen, että erityisesti ne tuovat turvallisuutta ja jatkuvuutta elämäämme. Meidän perheessämme on ollut yksi erityinen viikko, jonka niin lapset kuin aikuiset muistavat. Se on viikko 8, lasten koulujen hiihtolomaviikko. Vuodesta 1997 olemme viettäneet tuon viikon mäkeä laskien ja hiihtäen. Lapissa, Kainuussa, Karjalassa, milloin missäkin. Pitkät ajomatkat eivät ole olleet ongelma, päinvastoin, lapset ovat toivoneet pienestä pitäen, että ajetaan koko yö, autossa on kiva nukkua! Osittain tämä selittyy varmasti sillä, että meillä on ollut vanha, mutta uskollinen matkailuauto, jonka sohvalla on ollut kiva matkan aikana katsella matkatelevisiosta elokuvia ja ohjelmia, ja lopulta nukahtaa. Ja kun lapset ovat heränneet, onkin oltu perillä! Mahtava kuva meille aikuisille myös taivasmatkasta, jota saamme tehdä. Turvallisesti ja levollisesti saa nukkua, Isä valvoo ja vie perille!
 

Viime viikot ovat olleet melko kiireisiä. On ollut kokouksia, työpalavereja, saarnoja ELYn kirkkopyhissä ja tulevien tapahtumien valmistelua. ELYssä tapahtuu koko ajan paljon, työ vie mukanaan, on mukavia ja erittäin mukavia päiviä. Muutama muunkinlainen mahtuu joukkoon, mutta ne kestetään. Mutta kuten mainoksessa rohkaistaan: Hanki elämä! Elämässä on muutakin kuin työ. On perhe, ystävät, ja lomamatkat. Ja tunnen, että juuri nyt on myös akkujen lataamisen aika. Ei saa päästää virta loppumaan kokonaan, muuten lataaminen kestää kauemmin kuin yhden viikon.

Hyvillä mielin jään lomalle, toimistosihteeri Virpi palvelee toimistolla, aluesihteeri Sirpa Pohjanmaalla ja Venäjänlähettimme Raili Kainuussa. Heihin voitte olla yhteydessä ELYä koskevissa asioissa tämän viikon 8 aikana.

Hanki elämä, - niin, älä pakene elämää vaan tartu kiinni iankaikkiseen elämään. Kristus on kanssasi, niin työssä kuin levossakin.

Viimeksi päivitetty 18.03.2011 07:58