Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Etusivu Blogit Antero Rasilainen ”Kesä taas palajaa!"
”Kesä taas palajaa!"
Kirjoittanut Antero Rasilainen   

Kevään pitkä odotus on takana, nyt on kesä. Sen merkkinä oli viime viikonlopun koulujen kevätjuhla ja todistusten jako. Meidän perheessä se merkitsi myös yhden lapsen, - jos nyt 19v. nuorta miestä saa lapseksi  sanoa... - valmistumista ylioppilaaksi. Sukulaiset ja ystävät kokoontuivat kotiimme juhlistamaan tätä suoritusta. On aika hengähtää hetki mutta muuten nuoren miehen ura on vasta alussa. Elämä on edessäpäin.

Opiskelupaikan löytäminen on seuraava suuri haaste ja askel. Onneksi pojalla on kuitenkin mahdollisuus myös levätä ja kerätä voimia, vähän matkustellakin ja nähdä maailmaa ennen seuraavaa koitosta. Varmasti se on niin, että kaikille meille tekee (= lue: tekisi!) hyvää pitää tauko ja ladata akkuja, nauttia Luojan lahjoista ja luonnon kauneudesta.

 

Sain itse kokea tätä lepoa ystävieni luona samalla reissulla, kun kävin viikolla yhdistyksemme toimistolla Karstulassa. Opistolla valmistauduttiin edessä oleviin kansanopisto päiviin, mutta tapaaminen oli kiireetön, katsottiin yhdessä työn alla olevia asioita, vaihdettiin kuulumiset niin työhön kuin kotiin liittyen. Kasvoista kasvoihin kohtaaminen on tärkeää, niin ystävyyssuhteissa kuin työtoveruudessa. Sähköposti on oiva väline, mutta halaaminen ei sillä onnistu! Oli hyvä vaihtaa ajatuksia niin toimistosihteerimme Virpi Tuominiemen kuin puheenjohtajamme Pekka Knuutin kanssa. Työyhteisömme on pieni mutta avoin ja henki on hyvä ja reilu. Tekemisen meininkiä ja työn iloa on havaittavissa ja se innostaa.

 

Samalla reissulla pääsin ystäväni Mikon kanssa järvelle, haukia narraamaan. Tällä kertaa onnisti! On se mukava, kun nappaa kiinni, siinäkin on sitä onnistumisen iloa. Mutta vaikka ei olisi napannutkaan niin kokemus oli mieliinpainuva. Kannattaa pyytää vaikkei saisikaan…?

Suomen suvi on kaunis, enkä ihmettele yhtään, että Raamatussa niin usein kerrotaan Vapahtajamme liikkuneen veneellä tai jopa vetten päällä. Se on puhutteleva ympäristö! Kiitos kaikille teille, jotka olette tällaista "kulkuria" huoltaneet, - kaikin tavoin. Olette vahvistaneet, luoneet uskoa ja rohkeutta, on tullut kokemus, että ollaan yhteisellä asialla, Herramme asialla. Nyt on edessä kesäloma, perheen parissa. Toivottavasti itse kukin saa ladata akkuja ja levätä ja virkistyä rakkaittensa kanssa. Ja jos kaipaat rakkaita, uskon ystäviä, niin tule kesäjuhliin Sanan ja Siionin kanteleen laulujen äärelle. 

Tänä kesänä Elyn valtakunnallinen kesäjuhla on Tampereella, tuomiokirkossa 6.-7.8.  Rohkaisen ja kutsun sinua: tule juhlille, koe yhteyttä ja evankeliumin vapaudesta nousevaa autuuden iloa toisten juhlavieraiden kanssa. Tapaammeko siis ehkä Tampereella?

Viimeksi päivitetty 11.08.2011 14:32