Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Etusivu Blogit Antero Rasilainen Ottaa päähän!
Ottaa päähän!
Kirjoittanut Antero Rasilainen   

 Vai olisiko parempi sanoa, että on turhauttavaa. Ulospäin itse rauhallisuus, mutta sisällä kuohuu. Olimme lähdössä Venäjälle. Suunnitelmat oli tehty hyvissä ajoin, matkaa oli valmisteltu, aikatauluja soviteltu, yöpaikat ja tapaamiset sovittu, ja viisumianomuskin oli tehty. Vaan siihen se kuitenkin tyssäsi. 

Se kun ei riitä, että jättää viisumianomuksen, se passiin liitetty viisumi pitää myös saada takaisin. Ja sitä olen odottanut toissapäivänä, eilen, tänään… mutta ei. Odottavan aika on pitkä, tekisi mieli soittaa, että eikö se jo nyt ole tullut? Mutta ei, ei auta soitella, ei auta kysellä, ” me ilmoitamme kun viisuminne on valmis.” Tyhjin käsin on turha pyrkiä rajalle, ja jos yli jollain vippaskonstilla pääsisikin niin takaisinkin pitää päästä! Niin suuri halu minulla ei ole rajaa ylittää, että menisin ilman tietoa takaisinpaluusta.  

Niinpä ei auta kuin peruuttaa sovitut tapaamiset, yrittää ilmoittaa yöpaikkoihin, että emme tulekkaan. Pettymys niin meille lähtijöille kuin odottaville vastaanottajille. Joku voi tästä saada hengellisen opetuksenkin…?

 

Minä nieleskelen juuri pettymyksen nostattamia tunteita, mutta samalla nostan katsetta ja etsin kalenterista jo seuraavaa mahdollisuutta, ei tämä tähän jää. Me menemme vielä!

Rouva tuossa vieressä hymyilee samaan aikaan jotenkin itsekseen, ei taida olla kovinkaan pettynyt tästä tilanteesta? Hyvä niin, onhan kotona kiva olla. Joten nyt ei auta muu kuin käydä viettämään vapaata viikonloppua. Ilman Herramme sallimusta ei tapahdu mitään, joten ei tämänkään pettymys mikään ylitsepääsemätön kokemus ole. Terveellinenkin. Tuli nimittäin äsken mieleen, että jos minä itse olisin hoitanut nämä viisumiasiat alusta loppuun, niin olisin jo matkalla. Minultahan tämä käy. Onpa terveellistä huomata, että joskus myös takkuaa ja siitä huolimatta ollaan Herran käsissä ja hyvässä hoidossa. Erityisesti kotona. Viisumia odotellessa… rauhallista viikonloppua itse kullekin.

 

Viimeksi päivitetty 15.08.2012 19:34