Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Etusivu Blogit Antero Rasilainen ”Tänään oli hyvä päivä”
”Tänään oli hyvä päivä”
Kirjoittanut Antero Rasilainen   

”Tänään oli hyvä päivä”, tai ”tänään oli parempi päivä” on tuttu mutta aina yhtä toivottu lausahdus sairaan omaisille. Mutta kyllä me ihan perusterveet (mitä nyt kuolemaan johtavaa syntisairautta kaikki sairastamme mutta muuten terveet!) ihmiset voimme kokea samalla tavalla. Tänään oli hyvä päivä. 

Lause viittaa elämän kokemukseen, jota on kertynyt. On, mihin verrata. Eikä tarvitse mennä kuin eiliseen, niin voi kiitollisena sanoa, että tänään oli hyvä päivä. Kävin Keravalla Aarrearkku-TV-ohjelman toisen tuottajan IRR-TV:n toimistolla, sain mukaani muutaman Aarrearkku-DVD-levyn sekä allekirjoitetun sopimuksen, jolla Aarrearkku-ohjelma saadaan näkymään TaivasTV7 kanavalla. Samoin vierailin TaivasTV7 toimistolla, vastaanotto oli sydämellinen ja rohkaiseva! Nimet paperiin, reilu käden puristus ja rohkaisevat Sanat: Siunausta, Isän hoidossa eteenpäin.

 Nopeaa toimintaa, - ohjelma nimittäin näkyy jo, on näkynyt jo kahden jakson verran! Uskon varassa ja luottamuksessa toisen osapuolen samaan päämäärään tähtäävään toimintaan ja näkyyn olemme laittaneet Aarrearkkuohjelman maailmalle, vaikka sopimuksia ei oltu vielä allekirjoitettu. Nyt on. Enkä epäillyt hetkeäkään. Kun evankeliumi on tärkein, silloin sopimusasioista päästään sopuun.

Mutta siitä eilisestä… Siitä jäi harmi. Ja harmilla tahtoo olla sellainen piirre, että se ei mene ihan heti ohi… Mikko Kuustonen laulaa tunnetussa hittikappaleessaan: ”Enkelit lentää sun uniin…” Sepä olisikin ihanaa, jos ne ajatukset olisivat enkeleitä, jotka meitä yölläkin vaivaavat. Mutta ei, harmitukseen löytyy aina joku syy ja sen takana ihminen tai ihmisiä. Ja vaikka kuinka jo eilen analysoin tilannetta, yritin järkeillä ja päättää: tämä ei ole minun vikani, minä en ole tehnyt mitään väärin, ELY ei ole tehnyt mitään väärin, silti en vain päässyt irti. Enkä ole vieläkään päässyt, ja hyvä niin. Sillä minulla oli eilen aamulla tunne ja ajatus: tämä asia selviää, tähän asiaan saadaan onnellinen loppu. ”Antsa hoitaa.”  Hieno tunne, luja luottamus ja se pohjakosketus mikä siitä seurasi. Jälleen siteeraan tunnettua hittiä: ”Kun mikään ei riitä…”  Kun sanat eivät enää riitä, eivät vakuuta, eivät poista sitä kipua, joka on jo aiheutunut. Mitä jää jäljelle? No, syvä pettymys ja kokemus epäonnistumisesta. Ja niin kipeä, ikävä ja harmillinen kuin tuo tunne onkin, niin on se myös terveellinen! Minä en ole, eikä minun tarvitsekaan olla maailman Vapahtaja, mutta minulla on luottamus tähän Vapahtajaan. Hän on kanssasi ja johtaa, silloinkin, kun tarvitaan ”pohjakosketuksia” tai rajojen löytämistä.

Ja yllättäen olen tänään saanut huomata, että vaikka eilen minä menetin toivoni, tänään jo tunnistan, että toivon valo kuitenkin on. Minulle mahdotonta, mutta ei Hänelle, joka sanoo, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka rakastavat Jumalaa. Sitä siis rukoilen tänään, lisää minulle rakkautta! Toivo elää, ja mekin saamme elää, - asioilla on taipumus järjestyä. Kerron kyllä sitten…

Viimeksi päivitetty 13.09.2012 09:11