Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Yhtä juhlaa
Kirjoittanut Antero Rasilainen   

Viime viikonloppu oli monissa perheissä juhlaviikonloppu: Koulut loppuivat, toisilla yksi opiskelujakso päättyi kokonaan, kun päähän painettiin valkolakki. Kesäkuun alusta monilla alkoi myös kesäloma. Meidän perheen kesään kuuluu tänä kesänä enemmän juhlia kuin lomaa. Saimme aloittaa kesän juhlat lakkiaisjuhlilla kotonamme, sukulaiset ja ystävät toivat tullessaan juhlatunnelman. Toivotuksissa ylioppilaalle pyydettiin Jumalan johdatusta elämään ja rohkeutta nousta omille siiville.

Ensi viikolla on Haminassa erään ystävän 60v. syntymäpäivät ELYn työn hyväksi, - hieno tapa viettää juhlia ja tukea evankeliumin työtä. Iloitsen kutsusta, ja siitä, että saan vaimoni mukaan, - hänellä kun on ensi viikolla lomaa. Loppukesästä edessä on tyttären konfirmaatiojuhlat sekä isän 80v. juhlat. Vaikka juhlien eteen joutuu tekemään työtä niin se on kuitenkin palkitsevaa ja innostavaa. Läheisten ja ystävien kanssa on hyvä jakaa asioita, pysähtyä, iloita ja kiittää ja myös katsoa eteenpäin. Aivan samoin koen monien ELYn juhlien järjestelyiden kanssa. Työtä on tehtävä, suunniteltava, valmisteltava mutta kun on juhlan aika, on hienoa saada olla yhdessä. Toivotaan, että tänä kesänä itse kullakin olisi hyviä juhlia! Kalenteriosisosta näet kaikki tulevat ELYn tapahtumat, lähdetään liikkeelle ja tehdään yhdessä hyvät juhlat.

 

Tervetuloa ensi viikonloppuna Tampereelle, Suomen Lähetysseuran vuosijuhlille, erityisesti lauantaina 6.6. klo 20 Vapaakirkkoon, jossa järjestetään Siionin Kannel lauluseurat. Ja tietysti evankeliset kesäjuhlat Kauhajoella 1.-2.8. Tapaamisiin.

Lähetä postia Anterolle: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Viimeksi päivitetty 15.07.2009 14:16