Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Etusivu Blogit Raili Mäkitalo Railin mietteitä
Railin mietteitä
Kirjoittanut Raili Mäkitalo   
ELY:ssä eletään työssä ja vaivassa, mutta myös ilossa ja armossa! Ovia on auki ja haasteita paljon; AARREARKKU avautuu lapsille ja perheille joka sunnuntai Suomi Tv:ssä. Kuninkaan lapset oppivat laulujaan KUNINKAAN LAPSET dvd- karaokessa. Laulut ovat apuna myös silloin, kun saat kutsun LAULA KANSSANI- tapahtumiin. Sinne voit tulla mukaan laulamaan -joko yksin tai yhdessä perheesi, kummisi, mummisi, vaarisi tai koko koulun ja päiväkotikaartin kanssa. Eikä haittaa, vaikka laulutaitojasi esille ennen et olisi osannutkaan kaivaa. -Tullaan vaan yhdessä laulamaan ja samalla Sansan Sat-7 arabiankielisiä lastenohjelmia kustantamaan. Mutta tiedäthän kai, että voit välillä SIIONIN KANNELTAKIN lauluseuroissa helkyttää ja samalla ELY:n iloa rintaasi ammentaa. Maahamme muuttaneiden kanssa kokoonnutaan SAMOVAARIN ÄÄRELLE Sanaa ja säveliä kuulemaan ja kulttuurieroja lieventämään. Ethän unohda ELY:n KIRKKOPYHÄÄ, silloin saat kokea seurakunnan kanssa yhteyttä syvää.

LÄHETYS on meille rakas ja tärkeä sekä mielenkiintoisen työmme kärkeä. Kun VENÄJÄLLÄ ja MUUALLAKIN ilmenee yksi -ehkä useampikin vaikea pulma tai haaste, niin lähetetään ”leipämme vetten…” - siis Venäjänkin rapakoiden ja kuoppaisten teiden taakse! Silloin ”Ilosanoman nälkäiset” Elämänleipää saavat ja Vapahtajamme sylissä paranee kipeätkin historian tuomat haavat. Kun ollaan Taivaan Isän johdossa, on ilosanoman vieminen kaiken touhumme takana. Ja lopuksi vielä lukijoille kuiskaan, että ihmisiä ja ideoita enemmänkin mahtuu mukaan - eihän työttömäksi jääne vain kukaan?. Siis jokainen on tervetullut tähän ELY:n työhön!
Runomielellä ja runokielellä Raili

 

 

Viimeksi päivitetty 22.06.2010 11:35