Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Etusivu Blogit Raili Mäkitalo Hyvää tätä vuotta!
Hyvää tätä vuotta!
Joulu on takana ja melkein kokonainen vuosi edessä. Nyt on syytä kuitenkin kiittää työhömme liittyvästä kaikenlaisesta joulunajan  avusta, avustuksista ja lahjoista. Erityisesti kiitokset joulukeräykseen osallistuneille! 

 
Lähetyksiä joulukeräykseen tuli  Etelä-Suomesta, Keravalta, Espoosta, Porvoosta, Pohjanmaalta, Salon seudulta, Haminan ja Elimäen kulmilta, Alajärveltä, Keski-Pohjanmaalta, Raahesta, Kouvolasta, Lohjalta, Ruotsista ja  Itä-Suomestakin. Kansan käsi oli jälleen karttuva. Lahjaprojekti levittäytyi runsaiden lahjoitusten mukaisesti laajalle Vienan alueelle, siis Kemin ja Paanajärven lisäksi myös Kalevalan, Jyskyjärven, Borovoin sekä Kostamuksen, Tiiksan  ja Mujejärven alueelle asti. 
 
Nyt vuoden vaihtuessa projekti vielä jatkuu monien Vienan matkojeni aikana. Talvi ei Vienassa ole vielä ohi. Erilaisten kohtaamisten yhteydessä on hyvä kaivella ”joulukopan” pohjalta  jotain tuliaista. Minunkin on syytä muistaa, että en mene joulunkaan jälkeen ilman tuliaista vierailulle. Venäläinen kun ei mene tyhjin käsin naapuriin vierailulle. -Niin, kiitos  vielä kerran Isto, Raili ja kumppanit, Birgit, Hanna-Maija, Reino ja Anja, Asta ja Tuomo ym. Haminan ystävät, Pirkko ja Valto, Mikko ja Marjukka, Sirpa ja sirkeät ”pohojalaiset”, Terttu ja Alajärven porukat, Marja-Terttu Riihimäeltä, Maija ja Antti Lapista ja monet, monet muut kalentereista löytyvät, tässä  nimeltä mainitsemattomat henkilöt! Teidän avullanne joulumatkamme oli onnistunut.
 
Kiitollisin ja siunaavin terveisin, Raili
 
 
Petroskoilaisessa marketissa hakemassa Vienan pusseihin pantavaa 
Viimeksi päivitetty 16.10.2013 07:20