Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Etusivu Blogit Raili Mäkitalo Kelpaako meille apu?
Kelpaako meille apu?

Kerran iäkäs mummeli hyppäsi hevosmiehen kyytiin ja piteli  omaa kantamustaan sylissään sen minkä jaksoi.  Kun hevosmies huomasi turhan työn, hän kehotti  mummelia löysäämään ja laskemaan kantamukset hevosen vedettäväksi.


Mummeli siihen kuitenkin ketterästi vakuutteli: ”Kiitos vaan, kyllähän minä jaksan nämä tavarani kantaa, kun kerran itse pääsen kyydissä. Kiitosta vaan!”
Näin lienee meidän monien laita. Kannetaan syntejä tunnolla  ja ”äherretään” mieluummin taakkojemme alla, kunhan  jotenkin elämän kelkassa pysytään. Voisimme vähän löysätä välillä, mutta kun ollaan vaan niin vahvoja, niin vahvoja, kunnes…


Lukijani, lopun tästä tarinasta voit arvata tai sitten et, mutta joka tapauksessa varminta olisi tunnustaa taakat taakoiksi ja synti synniksi, siten parhaiten selviämme määränpäähän. ”Jos me tunnustamme syntimme, on Hän uskollinen ja vanhurskas ja antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä”. Näin Jumalan sana kehottaa ja niin uskomme tämänkin Pääsiäisen sanoman äärellä. Kun Jeesus elää, niin mekin saamme elää!

Raili

 

 

Viimeksi päivitetty 19.06.2013 09:56