Evankelinen lähetysyhdistys ry, Kokkolantie 12 43500 KARSTULA. Puh: 040 415 9416. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Etusivu Blogit Satu Kivisaari
Satu Kivisaari

Aluesihteeri 

Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

p. 050 563 6079 

 

Jos haluat liittyä kannattajajoukkoon, saat säännöllisesti tukirengaskirjeen, voit kirjoitella ja soitella, voimme yhdessä järjestää tilaisuuksia.
Kerro nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi (jos on) ja halutessasi puhelinnumerosi ja mainitse, että haluat liittyä tukirenkaaseeni.

 
Satu Kivisaari

 Satu Kivisaari
Kirjoittanut Satu Kivisaari   
Olen Kivisaaren Satu Lapualta. Aloitan työt Evankelinen lähetysyhdistys - ELYn Pohjanmaan alueen aluesihteerinä maaliskuun alusta alkaen. Yhdessä ehdimme Sirpa Keski-Antilan kanssa toimia muutaman kuukauden ennen kuin hän jää eläkepäivien vietolle. Perehdytys ja tiedon siirto tulee olemaan yhteinen projektimme Sirpan kanssa tulevina kuukausina. Olen toiminut Alavuden seurakunnassa 10 vuotta lähetyskasvatussihteerinä ja sitä ennen nuorisotyönohjaajana varhaisnuorisotyön puolella. Ehdimme asua perheeni kanssa 20 vuotta Alavudella ennen kuin muutimme Lapuan Lakaluomalle mieheni kotitilalle. Harrastukseni liittyvätkin paljolti maatilan töihin, mutta lukeminen ja liikunta ovat minulle myös mieluista vapaa-ajan puuhaa. Perheeseemme kuuluu mieheni Hannun lisäksi Sofia sekä Aleksi ja Matias perheineen.

Uusi työ tehtävineen tuo monenlaisia haasteita, joita odotan innolla. Toki jännitystäkin ilmassa on, mutta olen todennut jo erinäisten tapaamisten ja tilaisuuksien myötä, että ELYn työyhteisöön on ilo tulla ja kuulua. Vastaanotto on ollut todella positiivinen, tuntuu kuin minua odotettaisiin! Samoin voin vain ihmetellä sitä lämmintä vastaanottoa ELYn ystävien parissa, rohkaisun sanoja ja huolenpitoa, jota olen saanut kohdata. Kiitos kaikesta! Oivalsin heti, että tässä on sellainen yhdessä tekemisen meininki. Me kaikki yhdessä, ELYn ystävät ja työntekijät saamme olla viemässä ilosanomaa, evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta eteenpäin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Meitä on siunattu erilaisilla lahjoilla, joilla voimme olla tukemassa tätä työtä. Saamme antaa lahjamme hyvään käyttöön Jumalan valtakunnan työssä. On turvallista tietää, että kaikessa saamme luottaa Taivaallisen Isämme johdatukseen ja pyytää siunausta tehtäviimme, joihin meidät on kutsuttu.

Nähdään ELYn tilaisuuksissa,
Satu Kivisaari
Viimeksi päivitetty 03.03.2015 09:02