Evankelinen lähetysyhdistys - ELY ry

Työ kotimaassa tarvitsee tukeasi – osallistu kymppikeräykseen

Julkaistu: 13.12.2018 12:00

Kuluva 10v-juhlavuosi on jo näkynyt monissa juhlissa. Seurakunnissa on jo pidetty kymppisynttäreitä Elyn työn tukemiseksi. Kiitollisena ajattelen kaikkia teitä, jotka olette antaneet lahjojanne ja aikaanne yhteiseen työhömme. Lähetystyön kohteiden osalta tulot ovat riittäneet kattamaan sovitut tukimaksut ja kaikki maksut on voitu maksaa ajallaan. Tänäkin vuonna näyttää toteutuvan se konkreettinen asia, että Ely on todella lähetysjärjestö. Lähetystyöhön käytettäviä varoja tilitetään seurakunnista joka kuukausi, se on iso apu ja tuki. Samoin yksityisten ihmisten tuki lähetystyölle on kiitoksen aihe.

Rohkeasti vetoan kuitenkin teihin ystäviin. Te, joilla on mahdollisuus olla tukemassa yhdistyksemme kotimaassa tehtävää työtä. Tulkaa nyt mukaan juhlavuoden keräykseen, kymppikeräykseen. Sen tuotto tulee juuri tähän työhön, mitä on toivottu ja miksi olemme olemassa. Myös lähetystyö tarvitsee tekijät ja tukijat täällä kotimaassa, lähettäjät ja esirukoilijat, samaa Jumalan valtakunnan työtä me kaikki teemme. Työtä on paljon, meitä työntekijöitäkin on monta ja tukeasi tarvitaan. Osallistumalla keräykseen tuet siis meitä ja tekemäämme työtä.

Apostoli Paavali rohkaisee ja kehottaa meitä: ”Meidän ei pidä väsyä tekemään hyvää, sillä jos emme hellitä, saamme aikanaan korjata sadon. Kun meillä vielä on aikaa, meidän on siis tehtävä hyvää kaikille, mutta varsinkin niille, joita usko yhdistää meihin.” Gal.6:9

Oheinen taulukko kertoo, miten yhdistyksen talous on toteutunut kuluvan vuoden aikana. Sinä voit olla vaikuttamassa erityisesti tuon vihreän palkin korkeuteen. Jumala antakoon siihen siunauksensa.