Evankelinen lähetysyhdistys - ELY ry

Evankeliset kesäjuhlat 7.-9.6.

Julkaistu: 07.06.2019 08:00

ELÄMÄN AARTEITA on Evankelisen lähetysyhdistys ELY ry:n kesäjuhlien motto. Juhlia vietetään Tampereen Kalevan kirkossa 7.-9. kesäkuuta.

Teeman mukaisesti tarkoituksena on pohtia niitä aarteita, joita Jumala armossaan jatkuvasti meille jakaa. Niiden varassa jaksamme jatkaa. Jumala lahjoittaa meille runsaasti lahjojaan, mutta samalla Jumalan on rakkaudessaan ja hyvyydessään ehtymätön aarrekammio.

Samalla tarkasteluun tulevat ne aarteet, joita elämä meille joka päivä tuo. Läheiset ihmiset, kodin toimet, harrastukset, työ, seurakunnan yhteys, luontokokemukset ja monet muut asiat ovat jatkuvia ilon, virkistyksen, tarkoituksen ja hyvinvoinnin lähteitä.

Runsas ohjelma tarjoaa sananjulistusta, raamattutunteja, musiikkia, sekä mahdollisuuksia hiljentymiseen ja mietiskelyyn. Lauantai-iltana 8.6. vietämme tuomasmessua Aleksanterin kirkossa, jossa saarnaajana piispa emeritus Eero Huovinen. Vielä samana iltana pääsemme konserttiin Tampereen tuomiokirkkoon klo 21. Sunnuntain juhlamessussa Kalevan kirkossa klo 10 saarnaa Tampereen piispa Matti Repo.

Juhlan motto kutsuu myös kiittämään. Yhteinen ilomme avaa silmämme ja sydämemme näkemään selvemmin mitä kaikkea olemme Jumalalta saaneet. Yhteinen kokemuksemme tekee meille näkyväksi sitä rikkautta, jota Jumala rakkaudessaan antaa meille Jeesuksen kautta.

Tervetuloa riemuitsemaan Tampereelle!

Katso juhlan ohjelma ja lisätietoa: https://evankeliset.net/kesajuhla/

Kuuntele kesäjuhlaohjelmaa Pispalan Radiosta