Evankelinen lähetysyhdistys - ELY ry

Maria, valittu joukossa vaimojen

Julkaistu: 28.10.2019 11:53

Elyn raamattuluentosarja Jumalan valitut on toteutettu viime kevään ja tämän syksyn aikana useissa seurakunnissa yhteistyössä seurakuntien kanssa. Aabraham, Mooses, Daavid ja Maria ovat kiehtovia Raamatun henkilöitä, joiden elämään on voinut tutustua luentojen aikana. Maria-luentokerta on mahdollista toteuttaa myös puhuttelevan runoesityksen tavoin.

Maria, valittu joukossa vaimojen – runoesityksessä on seuraavien runoilijoiden tekstejä: Irja Askola, V. A. Koskenniemi, Veikko Larjatie, Maaria Leinonen, Anneli Lähdesmäki ja Oiva Paloheimo sekä tekstejä Raamatusta. Esityksen on suunnitellut ja ohjannut Anneli Lähdesmäki. Hänen lisäkseen runoja esittävät Satu Kivisaari ja Ulla Latomäki. Musiikilla on myös merkittävä osa esityksessä.

Jumalan valitut -raamattuluentosarjaa voi tilata seurakuntiin. Luentosarja toteutetaan yhdessä seurakunnan kanssa. Elyn raamattutyöryhmä on valmistanut materiaalit luentoja varten, jotka ovat käytettävissä luentoilloissa.

Maria-runoesitystä voi tilata myös erikseen esim. joulun- ja pääsiäisenajan tilaisuuksiin tai naistenpäiviin. Lisätietoa hinnoista, aikatauluista ym. p. 050 5636079/Satu Kivisaari, satu.kivisaari@evankeliset.net