Evankelinen lähetysyhdistys - ELY ry

Kevätmatka kauniiseen Englantiin 29.4.-4.5.2020

Julkaistu: 31.01.2020 09:15

Englannissa, Cambridgen kuuluisan yliopistokaupungin luoteispuolella sijaitsee vanha pikkukaupunki nimeltään Ely (lausutaan: iili). Siellä on sijainnut luostari, joka perustettiin jo vuonna 630. Luostaria ei enää ole, mutta sen sijaan siltä paikalta löytyy upea tuomiokirkko, jota alettiin rakentaa vuonna 1083.

Vapun tienoilla Evankelinen lähetysyhdistys – ELY ry tekee matkan Elyyn. Lennot Lontooseen Finnairin koneella: lähtö Helsingistä keskiviikkona 29.4. klo 11.40 ja paluulehto maanantaina 4.5 klo 16.10. Majoitus on kahden hengen huoneissa Ibis-hotellissa Cambridgessa.

Elyn tuomiokirkon ja kaupungin lisäksi tutustumme Cambridgeen ja St Ives’iin, käymme herraskartanossa (Audley End House), vierailemme muissa kiinnostavissa historiallisissa ja kulttuurikohteissa, sekä pistäydymme viehättävässä luontokohteessa. Tutustumme alueen kirkolliseen elämään ja osallistumme jumalanpalvelukseen sunnuntaina ja koemme upean Evensongin eli lauletun iltahartauden kuuluisassa Kings Collegen kappelissa Cambridgessa.

Katso lisää